На Волині на місці пожежі виявили обгоріле тіло безробітного

П'ятниця, 26 лютого 2021, 11:05

Волинські рятувальники за минулу добу здолали чотири пожежі. Під час гасіння однієї з них пожежники виявили обгорілі рештки 51-річного безробітного.

Про це повідомили на сторінці Управління ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 25 лютого, о 16:00 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Замшани Ратнівського району, що виникла через необережне поводження з вогнем власника оселі. Вже о 16:24 вогнеборці 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Ратного та працівники місцевої пожежної охорони Замшани локалізували пожежу, а о 16:42 остаточно її ліквідували, врятувавши її від знищення вогнем. Згоріли лише речі домашнього вжитку та частково пошкоджені стіни.

У селі Завидів Іваничівського району працівники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Іванич та місцевої пожежної охорони села Павлівка о 4:44 ліквідували пожежу в дерев’яній господарській споруді.

У селі Мельниця Ковельського району о 3:57 зайнялася вогнем хата-пустка. Вже за пів години ковельські рятувальники локалізували пожежу, а о 5:30 остаточно її ліквідували. Вогнем знищено 60 метрів покрівлі та перекриття, міжкімнатні перегородки, пошкоджено 3 вікна і 1 двері. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили обгорілі рештки 51-річного безробітного громадянина.

О 21:49 у селі Низкиничі Іваничівський у дерев’яній господарській споруді через коротке замикання холодильника виникла пожежа, яку оперативно ліквідували нововолинські рятувальники. Вогнем знищено 15 автомобільних шин, холодильник, частково пошкоджено стіни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: