Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 23 лютого

Вівторок, 23 лютого 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших луцьких новин за сьогодні, вівторок, 23 лютого.

Про те, що Луцьк може затопити

Через надмірну кількість снігу цьогоріч деякі райони міста ризикують стати заручниками повені. Про це розповів в.о. начальника регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області Ростислав Кравчук.  

За словами чиновника, якщо Стир переповниться, у Луцьку може підтопити район Цегельного заводу № 1, №2 (вул. Заводська), район Старого міста (вул. Лютеранська і нижче по течії), в районі вулиці Чернишевського, де в Стир впадає Омелянівка та Сапалаївка, а також нижче по течії. 

Про те, що у центрі Луцька монтують дивні споруди

У Луцьку до днів Лесі Українки монтують дивну конструкцію: металевий каркас із натягнутою всередині прозорою плівкою встановлюють поруч із обласним музично-драматичним театром. 

На плівці – сюжети з "Лісової пісні" – культового твору найвідомішої української письменниці. Також там уривки текстів Лесі Українки.

Про те, як виглядає засніжений Луцьк з висоти

Луцький фотограф та відеограф Антон Аношин відзняв зимовий Луцьк з висоти. На кадрах – центр міста, залізничні колії, найдовший житловий будинок у світі, новобудови, маленькі вулички тощо. 

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів