Поділитись:

Водій сидів біля мертвого підлітка: деталі жахливої аварії у Ковельському районі (відео)

Вівторок, 23 лютого 2021, 19:33

У селі Білин, що в Ковельському районі, водій напідпитку в’їхав у натовп підлітків – від удару четверо дітей порозкидало врізнобіч. 17-річний хлопець загинув на місці, на два роки молодша дівчина – в лікарні. 

Про це повідомляє ТСН. 

Діти пізно ввечері сиділи на лавці і вже хотіли розходитися, коли з повороту на великій швидкості вилетіло авто. Один із хлопців встиг відштовхнути сестру Яну і відстрибнути, інші опинились на шляху машини. Від удару одного юнака перекинуло за огорожу, ще одного – збило з ніг. Саму машину розвернуло на узбіччя, в кущі. А от найбільше дісталось 17-річному Анатолію, він лежав посеред дороги, врятувати його вже було не можливо.

«Ще пульс легенько бився, але вже ознак життя не було», – каже один із батьків збитих дітей, які прибігли до місця трагедії.

Анатолій загинув, інші відбулися забоями і лише Яна із струсом мозку потрапила до лікарні. Її батько каже, водій не намагався втекти, а сидів поруч із збитим хлопцем.

«Він був п’яний, видно було, всі там бачили, то ж не тільки я один», – каже чоловік. 

«Було констатовано факт перебування водія, який спричинив ДТП, в стані алкогольного сп’яніння. Він є затриманий по статті 208 КК», - розповіли в поліції.

За кермом авто був 35-річний місцевий. Суд вже призначив йому цілодобовий домашній арешт. У селі шоковані, бо ж кажуть, що чоловік працьовитий, одружений, має маленьку доньку. П’яним за кермом його досі ніколи не бачили. Це підтверджує і його матір.

«В нього був принцип в житті, це підтвердять всі друзі, що за кермо п’яним не можна сідати. Дуже розкаюється, дуже», – запевняє жінка.

Загиблий Толік – з сусіднього села. Хлопець майже місяць зустрічався з Яною і у вихідні приїхав до неї в гості.

«За ними мало таксі приїхати. Там пару хвилин не вистачило, щоб таксі їх забрало», – розповідає друг родини.

15-річній Яні вже сказали, що її хлопець загинув. Попрощатися з коханим вона не зможе, бо проведе під наглядом медиків ще мінімум кілька тижнів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів