Поділитись:

На Львівщині в смертельній аварії постраждав волинянин (фото)

Субота, 20 лютого 2021, 23:00

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 лютого близько 22:15 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік с. Ясенів у Золочівському районі.

Про це інформують у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Міцубіші», 34-річний киянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «БМВ» під керуванням жителя Полтави віком 54 роки. Внаслідок зіткнення водій «БМВ» від отриманих травм помер на місці події. Окрім того, тілесні ушкодження отримали пасажири «Міцубіші» віком 32 та 42 роки.

32-річний травмований пасажир – житель Володимира-Волинського. 

Зазначають, що з тілесними ушкодженнями в Бродівську ЦРЛ доставлені два пасажири автомобіля “Мітсубісі L 200”: мешканець м. Володимир-Волинський 1988 року народження та мешканець м. Харків 1978 року народження, які в подальшому від госпіталізації відмовилися.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів