Поділитись:

Заявник збрехав: на Волині поліція шукала авто, яке ніхто не вкрав

Вівторок, 23 лютого 2021, 11:53
Заявник збрехав: на Волині поліція шукала авто, яке ніхто не вкрав

фото ілюстративне 

Вночі 22 лютого на лінію «102» надійшло повідомлення про викрадення автомобіля у Ковельському районі. Поліція ввела в дію план "Перехоплення" та почала пошук викраденого транспортного засобу.

Повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Infiniti» надійшло близько опівночі від чоловіка, який назвався жителем Києва. З його слів, транспортний засіб перебував у селищі Голоби Ковельського району. Також чоловік повідомив, що точно не пам’ятає державний номерний знак автомобіля, а документи знаходяться в салоні викраденого транспорту, – інформує пресслужба ГУ НП у Волинській області. 

У результаті проведених заходів з’ясувалося, що повідомлення про викрадення автотранспорту не відповідає дійсності, й факту крадіжки не було.

Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 34-річний житель Ковеля. Заявник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Мова йде про завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів