Поділитись:

У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)

Вівторок, 23 лютого 2021, 19:25
У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)

Більше сотні лучан зібралися на тротуарі перед будівлею Волинської обласної прокуратури на підтримку ув'язненого активіста Сергія Стерненка. 

Акція відбулася ввечері у вівторок, 23 лютого. 

Лучани прийшли із плакатами та прапорами. Звучали гасла "Стерненку – волю" та "Слава Україні". Відомий луцький активіст Павло Данильчук приніс колонку та виголосив промову.

"Взяти і закрити українського патріота, який в Одесі протистояв величезній масі проросійських сил, просто так не можна. Цей так званий "потерпілий" був тітушкою, і їздив на антимайдан. Тепер ми розуміємо, проти кого бореться українське правосуддя. Ми зібралися біля прокуратури, бо однозначно такі вказівки погоджуються на рівні генпрокурора – Ірини Венедиктової.

Це виклик для системи і нової влади в Україні. Вона до кінця не переформатувалася, а просто змінила обличчя", – казав Павло Данильчук. 

Аналогічні акції цього вечора проходять у кожному великому місті України. Українці вимагають справедливого правосуддя. 

 

"Вже рік часу сидить Ріффмастер за повністю сфабрикованою справою. Вже скільки часу минуло від смерті активістки Каті Гандзюк. Це не можна пробачити, просто не можна. Сергій – це Україна. Це українське обличчя в Одесі. Посадка таких людей означає, що проросійський реванш перемагає. Татаров на роботі, Вовк ховається, Портнов ліпить справи про скасування української історії. Це все ворожий наступ, і ми не маємо права мовчки спостерігати", – підсумував Павло Данильчук. 

Нагадаємо, суд призначив екслідеру одеського "Правого сектору" Сергію Стерненку 7 років і 3 місяці ув’язнення з конфіскацією половини майна у справі викрадення і катування людини.

У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)У Луцьку вийшли на акцію на підтримку Сергія Стерненка (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів