Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 19 лютого

П'ятниця, 19 лютого 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 19 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших луцьких новин за сьогодні, п'ятницю, 19 лютого.

Про те, як у Стиру тонули чоловік і його собака

Під час прогулянки берегом Стиру пес Арчі кинувся до качок, зграя яких сиділа на кризі. Собака послизнувся і впав у воду. Власник пірнув за ним і після кількох спроб врятував його. Але змоклих і змерзлих собаку та його господаря не пускали зігрітися і не брали таксисти.

Про запуск ІА "Конкурент" онлайн-трансляції на Youtube

Відтепер цікаві інтерв’ю та актуальні сюжети про найважливіші події Луцька та Волині будуть безперебійно транслюватися на Youtube-каналі інформаційного агентства “Конкурент”.

Про ліквідацію прориву на магістральному водопроводі у Луцьку

Через прорив труби на магістральному водогоні у Луцьку на вулиці Сухомлинського утворилося величезне провалля. Упродовж доби мешканці району залишалися без води.

Проте станом на 16:00 19 лютого несправність ліквідували і відновили водопостачання в усіх будинках.

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 19 лютого

Про Понтія Пилата і луцького міського голову в питанні щодо скандалу в луцькому дитсадку

Луцький міський голова Ігор Поліщук прокоментував скандал в садочку № 37, де вихователька заклеювала малюкам роти скотчем. Він наголосив, що не можна вважати виховательку винною, не маючи прямих доказів. Як і не можна запевняти, що вона не винна.

"Понтій Пилат мав вибір, кого відправити на розп'яття, а кого віддати. Знаючи, що Ісус Христос не винний, намагався виправдати його перед натовпом, але через слабкодухість і своє бажання залишитися на посаді він не зміг цього зробити і відправив на розп'яття Ісуса Христа, а Вараву, бандита, відпустив натовпу. Хочу сказати, що я не знаю, чи винна вихователька, чи ні. Але я не Понтій Пилат", – заявив він. 

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів