Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер,18 лютого

Четвер, 18 лютого 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин  за четвер,18 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших луцьких новин за сьогодні, четвер, 18 лютого.

Про продовження скандальної історії, яка трапилась у луцькому дитсадку

Після гучної історії в луцькому садочку № 37, де вихователька заклеювала малюкам роти скотчем, журналісти ІА «Конкурент» вирішили поцікавитися в психологів, як пояснити дитині, що подібні дії з боку вихователів – це погано.  

Психолог Антоній Мельник зазначив, що діти часто мовчать про насильство щодо себе. Вони просто не надають йому значення. З іншого боку, малечі властиво фантазувати. Тому до їхніх розповідей треба ставитися скептично і керуватися передусім фактами.  

Сьогодні також стало відомо, що за «секретики» в луцькому дитсадку взялася прокуратура: справа – на контролі керівництва.

Сама ж вихователька дитсадка №37 «Дзвіночок» пані Олена запевнила, що скотч нікому не наліплювала

«У той день маркувалися меблі, я тримала маленький скотч, в групі були діти, вони дуже шуміли, тримала в руках скотч, можливо десь голосніше сказала ніж треба було, щоб не шуміли», – запевнила вона. 

Про проблеми з місцями для паркування у Луцьку

В середньому водії щодня витрачають до 20 хвилин на пошук вільного паркомісця у центрі міста. Чи не єдиним безплатним простором в центральній частині Луцька є територія навколо Драмтеатру. Але вона нагадує радше океан припаркованих машин.  

Більше – у нашому матеріалі: Застарілі ПДР, обмежувачі руху і відсутність маркування: проблеми хаотичного паркування в центрі Луцька

Про прорив на магістральному водопроводі у Луцьку

У Луцьку тривають аварійні роботи на вулиці Сухомлинського. Там через прорив труби на магістральному водогоні діаметром 600 мм утворилося величезне провалля. Комунальники зазначили, що прорив складний і йдуть обвали. Лучанам, які залишилися, без водопостачання, підвозять бочки з водою. 

У «Луцькводоканалі» запевнили, що сьогодні одне пошкодження трубопроводу виявили, трубу відремонтували, проте виявилося, що присутній додатковий прорив

Про «одвічне» питання: що краще – бензин чи дизель?

Серце кожного транспортного засобу – його двигун! Кажуть, який обереш, так і поїдеш.

Журналісти ІА «Конкурент» вирішили з’ясувати, що можна знайти на луцькому авторинку. Детальніше – тут.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів