Поділитись:

Бац – і зима: для Луцька доцільно придбати снігоприбиральний комбайн (відео)

Четвер, 18 лютого 2021, 10:30

фото ілюстративне

У такому місті, як Луцьк, має бути хоча б один-два сучасні снігоприбиральні комбайни.

Про це сказав депутат Луцькради від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Михайло Наход у програмі "Вечір на 12-му".

Якою буде зима у Луцьку в наступні роки, передбачити неможливо. Проте, вважає Михайло Наход, в таких випадках краще перестраховуватися і подбати заздалегідь про засоби для усунення наслідків негоди.

"Пісок не зіпсується, сіль не зіпсується. Звичайно, вона потрібна в розумних обсягах. Але до зими потрібно готуватися", – зазначив депутат.

Зі слів обранця громади, у місті немає жодної серйозної снігоочисної техніки – тих машини, які розчищають дороги і розкидають сніг на узбіччя, недостатньо. 

"Я вважаю, що в такому місті, як Луцьк, має бути хоча б один-два сучасні снігоочисні комбайни. Така негода – це певний сигнал до того, що потрібно думати і готуватися", – зауважив депутат.

Михайло Наход додав, що влітку можна знайти таку техніку вживану чи нову. Ведучий програми Костянтин Яворський зауважив, що вживана техніка такого плану коштує приблизно 70 тисяч доларів. Депутат відповів, що це кошти платників податку, тож їх потрібно збалансовано витрачати, але головне – підготуватися.

"Головне – бути готовими і потім не нарікати, що нам щось завадило, що ми не підготувалися і т.д., як в Україні часто буває. Готуватися потрібно в будь-якому випадку", – резюмував обранець громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів