Поділитись:

Дорожники долають наслідки циклону на автошляхах Волині (фото)

Субота, 13 лютого 2021, 14:23
Дорожники долають наслідки циклону на автошляхах Волині (фото)

Волинські дорожники продовжують долати наслідки циклону на автошляхах державного значення Волинської області.  

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у фейсбуці.

У суботу, 13 лютого, станом на 13:00 на автошляхах Волині працювало 57 одиниць снігоприбиральної техніки. Проїзд забезпечено, роботи з очищення шляхів і їхньої обробки протиожеледними матеріалами тривають.

Дорожня спецтехніка працює і над розширенням проїзду на тих трьох ділянках територіальних шляхів, де поки діють обмеження руху великогабаритних та великовагових транспортних засобів:

  • Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/  на ділянці м.Володимир-Волинський – с.Павлівка;
  • Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі на ділянці с.Павлівка – смт Локачі;
  • Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя  – Колки – / Р-14/ – Копилля –  Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ на ділянці смт Торчин – с. Шклинь.

Снігові опади на переважній частині Волині наразі припинились, але внаслідок сильного вітру на окремих ділянках доріг знову утворюються перемети.

«Звертаємось до водіїв – не сідайте за кермо без крайньої на це потреби», – зауважили у Службі автодоріг.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автошляхах державного значення області та отримання інформації про стан проїзду працює цілодобова гаряча лінія Служби автомобільних доріг у Волинській області за телефоном: +38 0332 78 54 65.

Дорожники долають наслідки циклону на автошляхах Волині (фото)Дорожники долають наслідки циклону на автошляхах Волині (фото)Дорожники долають наслідки циклону на автошляхах Волині (фото)Дорожники долають наслідки циклону на автошляхах Волині (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів