Поділитись:

На Волині сім'я з трьома дітьми потрапила у снігову пастку (відео)

Субота, 13 лютого 2021, 10:34
На Волині сім'я з трьома дітьми потрапила у снігову пастку (відео)

На Волині рятувальники прийшли на допомогу двом дорослим і трьом маленьким дітям, автомобіль яких застрягнув на трасі між двома селами. Рятувальні роботи тривали понад дві години.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив начальник сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров.

У п'ятницю, 12 лютого, рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іваничі Управління ДСНС України у Волинській області врятували зі снігової пастки сім'ю: батьків та їх трьох малолітніх дітей (хлопчиків віком 11 місяців, 2 роки, а також дівчинку віком 4 роки). Їхнє авто застрягло на дорозі між селами Старий Порицьк та Риковичі, а згодом заглохнув двигун.

Рятувальники отримали повідомлення о 18:56, аварійно-рятувальні роботи з порятунку діток та їх батьків тривали понад 2 години – бійці ДСНС доставили сім'ю в смт Іваничі на пожежному автомобілі.

Загалом за добу рятувальники Волинської області здійснили 45 виїздів для надання допомоги водіям та пасажирам транспортних засобів, які опинилися у складних ситуаціях на засніжених автодорогах. Вивільнено із заметів 90 транспортних засобів, надано допомогу 194 громадянам, в тому числі трьом дітям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів