Поділитись:

У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)

П'ятниця, 12 лютого 2021, 18:00
У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)

У Володимирі-Волинському на одному відрізку дороги зіткнулися автівки і застрягла у снігу вантажівка. Це значно ускладнило рух автотранспорту.

Про це повідомив «Буг».

У п'ятницю, 12 лютого у Володимирі-Волинському перед пішохідним переходом на вулиці Ковельській зіткнулися легковик Chevrolet та бус Peugeot Boxer. Після цього вантажівка, яка доставляла товар в магазин, у спробі об'їхати місце аварії застрягла у сніговому заметі.

На місці працювали правоохоронці та рятувальники.

Проте за допомогою автомобіля відбуксирувати вантажний автомобіль не вдалося, його виштовхали на дорогу близько семи чоловіків.

Як повідомили очевидці, водії авто, які потрапили у ДТП, розійшлися по «європротоколу».

На дорозі утворився затор, рух був ускладнений.

У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)У Володимирі зіткнулися два авто і застрягла у снігу вантажівка (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів