Поділитись:

Американець залишив $5 мільйонів у спадок улюбленому собаці

Неділя, 14 лютого 2021, 04:10

У США бізнесмен з Нешвілла, що у штаті Теннессі, залишив у спадок своєму собаці Лулу п'ять мільйонів доларів. Після його смерті собака житиме у жінки, яка доглядала його під час робочих поїздок чоловіка. Гроші підуть на утримання домашнього улюбленця.

Про це пише Громадське з посиланням на BBC.

Американець Білл Дорріс часто не бував вдома, тож за його собакою породи Бордер-колі – Лулу – доглядала 88-річна подруга Марта Бертон. Сам чоловік помер у віці 84 років, а перед смертю передав усі свої заощадження у траст для догляду за Лулу. Таким чином Дорріс не хотів обтяжувати свою знайому додатковими витратами на тварину.

Будинок бізнесмена також перейшов у спадок домашньому улюбленцю – наразі ще триває процес підтвердження його передання. До того ж, друзі Дорріса кажуть, що він володів величезними холдингами та інвестиціями в нерухомості.

Однак нова хазяйка Лулу не зможе використовувати ці гроші як їй заманеться. Бізнесмен вказав, що вона може робити «щомісячні розумні витрати». Сама Марта Бертон каже, що і не уявляє, як могла б витрати на собаку 5 мільйонів доларів, але вона «спробувала би».

«Чесно кажучи, я й не знаю що про це думати. Він просто дуже любив свою собаку», – сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів