Поділитись:

У Нововолинську чоловік у сараях тримав 12 вівчарок, серед них вже виявили крадену (фото, відео)

Вівторок, 09 лютого 2021, 08:50
У Нововолинську чоловік у сараях тримав 12 вівчарок, серед них вже виявили крадену (фото, відео)

Захисники тварин у Нововолинську на подвір’ї одного з будинків виявили 12 вівчарок, яких утримують в неналежних умовах. Серед них уже знайшли одну собаку, яка днями зникла в господарів.

Представники ГО “Теплі лапки” закликають нововолинців розглянути світлини, адже серед вівчарок може бути і їхній улюбленець, – пише БУГ. 

Ірина Власюк повідомила, що 8-го лютого силами небайдужих мешканців міста було знайдено чоловіка, який утримує на своєму подвір’ї 12 собак.

У Нововолинську чоловік у сараях тримав 12 вівчарок, серед них вже виявили крадену (фото, відео)У Нововолинську чоловік у сараях тримав 12 вівчарок, серед них вже виявили крадену (фото, відео)У Нововолинську чоловік у сараях тримав 12 вівчарок, серед них вже виявили крадену (фото, відео)У Нововолинську чоловік у сараях тримав 12 вівчарок, серед них вже виявили крадену (фото, відео)У Нововолинську чоловік у сараях тримав 12 вівчарок, серед них вже виявили крадену (фото, відео)

“Це стільки вівчарок ми змогли нарахувати поночі на подвір’ї вулиці Соборній, 34. Одну з собак упізнали, як крадену три дні тому”.

На місце викликали поліцію, власник пса написав заяву. Представники громадської організації також заявили про неналежні умови утримання тварин.

“Фото і відео додається. Можливо, і ви знайдете свого зниклого улюбленця”, – звертаються волонтери до мешканців Нововолинська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів