Поділитись:

Пухнасті і самотні: котики і собачки, які шукають дім у Луцьку (частина 2)

П'ятниця, 22 січня 2021, 19:30

Зима і холод – найкращий час, щоб взяти додому теплого пухнастого друга. 

Сотні котиків і собачок на вулицях Луцька саме в цю мить чекають на чиїсь добрі руки. Журналісти ІА "Конкурент" зібрали для наших читачів підбірку тварин, яким потрібен дім. Дивіться і відкривайте свої серця для нових членів сім'ї. 

Першу частину цієї добірки дивіться за посиланням: Пухнасті і самотні: котики і собачки, які шукають дім у Луцьку (частина 1)

18. Ці хлопці врятовані з дороги. Їм приблизно 3 місяці. Їдять все. Звертатися до Тетяни Суходольської Максимчук

19. Добрі руки шукає знайдена красуня. Дуже грайлива, мила, знає, що таке повідок. Вік приблизно 2 місяці. Бонус майбутнім батькам: стерилізація, перше щеплення, повідок. Звертатися до Вікторії Росляк.

20. Дві дівчинки віком близько 4 місяців шукають гарних господарів. Звертатися до Наталі Киселевої.

21. Підкинута сімейка з п'яти цуциків. Вік 3-4 місяці. Звертатися до Потапчук Анни.

22. Дівчинка віком 3-4 місяці.  Ходить на лоток, любить гратися, має великі гарні оченятка. Звертатися до Людмили Терешкович.

23. Дівчинка стерилізована, вік 1-1,5 років, вага 8 кг. Дуже ніжна.Привезуть, куди потрібно. Звертатися до Ірини Чепелюк.

24. Висловуха стерилізована дівчинка віком до 1,5 року. Ходить на лоток, любить бути дома, але і на вулицю ходить, триколірна. Самотній людині буде компаньйоном. Звертатися до Людмили Терешкович.

25. Малесенька собачка, дівчинка, орієнтовно 2 місяці. Буде маленька. Обіцяють оплатити стерилізацію у відповідному віці. Звертатися до Лаценко Марії

26. Дівчинка 2 місяці, з маленьких песиків. Мама дворова. Стерилізація в подарунок. Звертатися до Оксани Химчук

27. Дві дівчинки з Рокинь. Живуть на морозі під вагончиком, вік приблизно 2 місяці. 

28. Розумна грайлива кішка. Дуже любить волю, хоча за останній місяць на перетримці перестала навіть на балкон проситись. Короткошерста, стерилізована, оброблена від паразитів. З характером. Ходить на лоток, шкоди не робить. В їжі перебірлива: любить сухий корм і мокрий "Фелікс", ще їсть паштет.

"Шукаємо відповідальну людину. Боїмось, щоб не втекла. Потрібен час і терпіння. Шукаємо добрі руки: хто зможе віддати їй тепло і любов, киця віддасть в тисячу раз більше", – кажуть волонтери. Звертатися за телефоном:  099 602 2116.

29. Розумниця і красуня. Шукає господаря і теплий дім. Уже стерилізована і оброблена від паразитів. В їжі невибаглива. До лотка привчена. Звертатися за телефоном: 099 602 21 16. 

30. Стерилізована вулична киця. Лоток знає на відмінно! В їжі не вибаглива, проте бички для неї – делікатес. Два місяці тому сильно постраждала від укусів собаки. Зникла на 3 тижні, потім вийшла зі схованки. Волонтери возили до ветеринара: зробили аналіз крові, пролікували, обробили від паразитів. Віддадуть в найдобріші руки. Якщо не знайдуть власника – будуть змушені випустити на вулицю.  Звертатися за телефоном: 099 602 21 16.

31. В добрі руки віддають стерилізовану кицю.Оброблена від паразитів, стерилізована. Дуже спокійна, навчена до лотка. Дуже муркотлива і ніжна.  Звертатися за телефоном: 099 602 21 16.

32. Кицюня шукає люблячих господарів, стерилізована, в їжі невибаглива.Приблизний вік 11 місяців. Від паразитів оброблена. Звертатися за телефоном: 099 602 21 16.

33. За цими чудовими малюками звертайтеся до Нати Надашкевич

34. Котик, орієнтовно до року. Був підібраний на вулиці перед морозами. Звертатися до Вікторії Арцюх

35. Кішечка, 4 місяці. Надзвичайно грайлива та муркотлива. У відповідальні та добрі руки. Звертатися до Вікторії Арцюх

36. Бездомні хлопці. Вік приблизно 6 місяців. Живуть на вулиці, дуже лагідні. Звертатися до Юлії Литвинюк.

37. Дівчинка віком близько 6 місяців. Скоро буде стерилізована. Живе на вулиці.  Звертатися до Юлії Литвинюк.

38. Ці дві сестриці живуть зараз у Maksym Nechyporuk. Вони чисті, здорові, ніжні і голосно муркочуть. Тільки гляньте у ці прекрасні котячі очі! Гляньте, закохайтеся і заберіть собі когось. 

Наступну порцію ніжних пухнастів чекайте вже незабаром. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів