Поділитись:

Кермував вантажівкою без прав: у Польщі затримали 20-річного ковельчанина

Четвер, 11 лютого 2021, 06:57
Кермував вантажівкою без прав: у Польщі затримали 20-річного ковельчанина

У Польщі затримали 20-річного волинянина, який керував сідельним тягачем із причепом вагою 40 тонн без посвідчення водія.

Про це виданню in Poland повідомили співробітники воєводської інспекції автомобільного транспорту в Любліні.

У неділю, 7 лютого, в околицях Хойно Нове на огляд був зупинений тягач із напівпричепом. Як виявилось, обидва транспортні засоби мали транзитні номери.

Аналіз документів показав, що український підприємець із міста Ковель придбав транспортні засоби, а крім того, у причепі були три інші легкові машини таких марок: Dacia, Audi та Volkswagen.

Нагадуємо, що здійснювати міжнародні автомобільні перевезення транспортним засобом з транзитними реєстраційними номерами можливо, але лише в порожньому стані, тобто без вантажу. Рішення завантажити три пасажирські транспортні засоби призвело до того, що транспорт порушив польсько-українську угоду про автомобільний транспорт.

Для того, щоб продовжити свій маршрут, водій повинен був розвантажити транспортовані транспортні засоби – у порожньому стані він зможе продовжити подорож через Польщу після сплати максимальної застави під накладення штрафу, тобто 12 тисяч злотих. Водія оштрафували на два штрафи у розмірі 500 злотих за незакріплення вантажу та відсутність водійських прав.

Кермував вантажівкою без прав: у Польщі затримали 20-річного ковельчанинаКермував вантажівкою без прав: у Польщі затримали 20-річного ковельчанинаКермував вантажівкою без прав: у Польщі затримали 20-річного ковельчанинаКермував вантажівкою без прав: у Польщі затримали 20-річного ковельчанина

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів