Поділитись:

Через коронакризу британські паби вилили 50 мільйонів літрів пива

Неділя, 07 лютого 2021, 02:54
Через коронакризу британські паби вилили 50 мільйонів літрів пива

Британська асоціація пива розкрила кількість пива, яку їм довелось вилити через пандемію – до 87 мільйонів пінт (майже 50 мільйонів літрів). Про це йдеться у заяві організації, пише Бабель.

При середній вартості пінти у $5 в пабі це означає, що паби втратили понад $453 мільйони ймовірного прибутку від пива.

Торгова асоціація закликає уряд продовжувати надавати підтримку сектору в найближчі місяці, якщо паби залишаться закритими.

«У нас немає ні найменшог уявлення, ні ясності від уряду щодо того, коли ми знову зможемо відкритися. Що ми точно знаємо, так це те, що якщо ми не зможемо відновити роботу в найближчому майбутньому. Без подальшої державної підтримки і розширення схеми збереження робочих місць у пабів і пивоварів більше не залишиться грошей, щоб вижити, і хвиля закриття буде неминуча з втратою робочих місць. Навіть коли паби знову відкриються, вони все одно будуть мати потребу в державній підтримці», – наголосили в асоціації.

Там також закликали уряд країни продовжити дію зниженого ПДВ для галузі, оскільки британські паби платять податок на продаж пива в 11 разів вищий, ніж, наприклад, у Німеччині або Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів