Поділитись:

Медики назвали простий спосіб врятуватися від похмілля

П'ятниця, 01 травня 2020, 03:37
Медики назвали простий спосіб врятуватися від похмілля

Статистика свідчить про те, що під час самоізоляції люди частенько беруться за спиртні напої. Внаслідок їх зловживання, звичайно ж, на вас очікує похмілля. Але його можна легко усунути.

Як виявилося, імбир значно ефективний під час під час похмілля, – пише Medikforum.

Імбирний чай допомагає у короткі терміни відновити роботу кишківника, а також зняти симптоми постінтоксикаційного стану, викликаного надмірним вживанням алкогольних напоїв.

Як правило, стан, викликаний надлишком спиртного, часто супроводжується розладом кишківника, що ускладнює прийом їжі, необхідної для нормальної роботи організму. От саме імбир допомагає відновити цю важливу функцію організму, вважають фахівці.

Якщо ж похмілля супроводжується безпричинною агресією, почуттям страху і стресом, медики рекомендують пити ромашковий чай. При виході з алкогольного отруєння, а похмілля це саме воно і є, взагалі слід пити більше рідини, щоб з організму якомога швидше виводилися отруйні речовини.

Що ж стосується їжі, корисної при похміллі, то перевагу слід віддавати фруктам та овочам. А ось від хліба, м'ясних виробів і сухих сніданків слід утриматися. Загальний стан організму допоможе поліпшити їжа з вітамінами С і групи В. Ними багаті яйця, квасоля і чорниця.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів