Поділитись:

Головне у Луцьку за п'ятницю, 29 січня

П'ятниця, 29 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за п'ятницю, 29 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» спеціально для наших читачів ще раз прогорнула стрічку новин і відібрала інформацію про найцікавіші та найважливіші події в Луцьку, про які ми писали у п'ятницю, 29 січня.

Про ДТП, які сталися у Луцьку і на Волині та потрапили на відео

Муніципали показали момент зіткнення маршрутки та автомобіля «Опель» у Луцьку. Нагадаємо: аварія сталася на перехресті вул. Ковельська – Данила Галицького 28 січня. На щастя, обійшлося без постраждалих, обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Детальніше – тут.

28 січня, близько 22:00 патрульні отримали інформацію, що у Луцьку, на вулиці Ковельській трапилася ДТП.

Прибувши на місце події, патрульні поліцейські встановили, деталі автопригоди та склали адмінматеріали за ст.124 КУпАП на винуватця аварії водія легкового автомобіля Toyota.  Правоохоронці вилучили в нього посвідчення водія. Більше – за посиланням.

У Луцьку навчальний автомобіль автошколи проігнорував заборонний сигнал світлофора.  Інцидент стався 29 січня, його зафіксували на камеру й опублікували в соцмережі. 

Люди під дописом обурюються, що автоінструктор не зреагував на порушення і не натиснув на гальма. Більше – тут.

У Камені-Каширському сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса. Зі слів очевидців, водій не впорався з керуванням і бус в'їхав у дерево.

На місці працювали правоохоронці. Більше – за посиланням.

Про те, що Луцьк отримав чотири нові тролейбуси

Луцька міська рада приймає ще чотири нових тролейбуси, виготовлені компанією «Богдан Моторс». 

Про це повідомив Ігор Поліщук під час прямої трансляції у фейсбуці. 

«Ще чотири красені приймаємо на баланс міста. З наступного тижня вони вийдуть на маршрут. На початку лютого приймемо ще чотири, і таким чином будемо мати уже десять комфортних та якісних тролейбусів", – повідомив мер. 

Всього місто закупить 29 нових «Богданів» до кінця 2021 року. Подробиці – за посиланням.

Про те, що на Волині пограбували іноземця-далекобійника 

47-річний далекобійник-іноземець, зупинився вантажним автомобілем на автозаправці у Ковелі. В той час, коли водій замінював лампи габаритних вогнів, зловмисник проник у кабіну вантажівки та відкрито викрав папку з документами, мобільний телефон та планшет.

Зловмисників помітили і затримали небайдужі громадяни. Детальніше – тут.

Про те, що сотні лучан дарма перелякалися сьогодні через запах газу

З 05:00 до обіду на номер аварійно-диспетчерської служби 104 АТ «Волиньгаз», надійшло майже 350 дзвінків від лучан та мешканців Луцького району. Споживачі скаржилися на запах газу, який вони відчували як у в приміщеннях, так і на вводах до житлових будинків. 

У «Волиньгазі» пояснили, що сам природний газ не має запаху, на станції АГР його одорують спеціальними речовинами. Цього разу на автоматичній газорозподільній станції у селі Рокин відбулось перевищення норм одоризації. У результаті підвищився рівень запаху газу. Детальніше – тут.

Про те, як наші журналісти продовжують викривати квартирного шахрая

Нещодавно ми писали про квартирного шахрая, який нібито продає квартиру в Луцьку. Суть афери у тому, що він просить гроші на пальне, аби приїхати з Полтави і показати квартиру. Просто їхати не хоче, адже не впевнений у тому, що його квартиру куплять.

Здивуванню й обуренню не було меж, коли на сайті ОLX ми знову натрапили на його ж оголошення. Отож, озброївшись диктофоном, набираємо на вказаний номер телефону.

Та ж квартира, ті ж самі голос, номер й історія про Полтаву. Змінилися лише в оголошенні поверх, площа кухні, квадратура і вартість житла збільшилася майже на дві тисячі доларів. Потім шахрай пояснить: люди телефонують і кажуть, що це дешево, тому вирішив підняти ціну. І ще – наш Михайло став Олегом.

Подробиці« у нашому матеріалі «Алєг, недавно ви були Михайлом»: журналісти продовжують викривати шахрая (телефонна розмова, відео)

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів