Поділитись:

У Луцьку наркоман побив жінку і дитину

П'ятниця, 29 січня 2021, 15:40
У Луцьку наркоман побив жінку і дитину

Фото ілюстративне

У Луцьку нацгвардійці двічі за добу затримували громадян з ймовірними наркотичними речовинами. Один з них бив жінку і дитину.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці в/ч 1141 Національної гвардії України.

У четвер, 28 січня близько, 19:15 під час несення служби з охорони громадського порядку у Луцьку наряд автопатруля отримав повідомлення на про домашнє насилля.

Прибувши на виклик у помешкання в одній з багатоповерхівок на проспекті Відродження, військовослужбовці побачили жінку та дитину з явними ознаками побиття. Заявниця розповіла, що 36-річний чоловік не віддавав їй дитину і бив обох. Також вона зазначила, що у чоловіка ймовірно є наркотичні речовини і сказала, де вони лежать. Військовий наряд виявив у квартирі на столі пристрій для вживання наркотиків та два згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу та співробітників сектору протидії домашньому насильству Луцького районного управління поліції. Дитину повернули матері, а ймовірні наркотичні речовини вилучили та направили на дослідження.

Цього ж дня наряд іншого автопатруля на вулиці Привокзальній під час поверхневого огляду виявив та вилучив у 49-річного чоловіка шприц з прозорою речовиною, схожою на наркотичну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

У Луцьку наркоман побив жінку і дитину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів