Поділитись:

У Луцьку затримали озброєного «закладника» з наркотиками (фото)

Середа, 20 січня 2021, 14:45

У Луцьку співробітники управління боротьби з наркозлочинністю затримали озброєного револьвером і кастетом «закладника» з наркотиками на 50 тисяч гривень.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП. 

У середу, 20 січня, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю затримали наркоторговця, який розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини методом так званих «закладок», залишаючи фасовані пакунки з наркотиками у визначених місцях на території Луцька та Волинської області.

У 25-річного жителя Луцького району вилучили 100 г амфетаміну, 50 г психотропної речовини Альфа PVP, 6 готових закладок, пістолет, кастет тощо. Сума вилучених психотропів на чорному ринку становить понад 50 тисяч гривень. Їх направили на експертизу.

Вирішується питання про оголошення волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів