Поділитись:

На Волині поліцейські розслідували крадіжку, а знайшли наркотики (фото)

Понеділок, 11 січня 2021, 12:12
На Волині поліцейські розслідували крадіжку, а знайшли наркотики (фото)

На Волині правоохоронці під час розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки провели обшуки у помешканні фігуранта справи і знайшли наркотики.

Обшуки провели 6 січня у помешканні 29-річного любомльчанина, повідомив сектор комунікації поліції Волині на сайті ГУНП.

У господарському приміщенні правоохоронці виявили пластикові шприци із залишками світло-жовтої рідини, полімерний флакон з таблетками, чотири скляні колби з порошкоподібною речовиною та три поліетиленових пакети з порошком невідомого походження, паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на канабіс.

Все це вилучено та направлено на експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

На Волині поліцейські розслідували крадіжку, а знайшли наркотики (фото)На Волині поліцейські розслідували крадіжку, а знайшли наркотики (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів