Поділитись:

Головне у Луцьку за п'ятницю, 22 січня

П'ятниця, 22 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за п'ятницю, 22 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» спеціально для наших читачів ще раз прогорнула стрічку новин і відібрала інформацію про найцікавіші та найважливіші події в Луцьку, про які ми писали у п'ятницю, 22 січня.

Про плюси та мінуси дистанційного навчання

Дистанційне навчання у більшості вчителів та батьків викликає лише негатив. Задоволеними можуть бути хіба діти, бо незвична форма навчання є для них цікавою.

ІА «Конкурент» поспілкувалося із вчителькою, школяркою та її мамою про плюси та мінуси такого навчання. 

Що вони розповіли – у нашому матеріалі «7 пласких питань про дистанційне навчання».

Про те, як волинська адвокатка пронесла наркотики у СІЗО

Правоохоронці пояснили, як адвокатка Ольга Юнчик, яку затримали у Луцькому слідчому ізоляторі з наркотиками, пронесла заборонені речовини. 

У Волинській прокуратурі розповіли, що працівники Луцького СІЗО під час огляду вилучили у захисниці ретельно прихований нею під одягом блок живлення до мобільного телефона зі схованими в нього порошкоподібними речовинами. Деталі – тут.

Головне у Луцьку за п'ятницю, 22 січня

Про ялинкопад у Луцьку. Точніше – про соснопад

Мешканці луцької багатоповерхівки на вулиці Кравчука, 2, оригінально вирішили проблему утилізації новорічної сосни – її викинули просто з балкона. Дерево впало на дах ательє, яке розташоване внизу. Більше – за посиланням.

Про те, що працівницю поліклініки в Маневичах підозрюють в розтраті 437 000 гривень

Слідство вважає, що упродовж 2015-2020 років працівниця поліклініки у Маневичах, готуючи матеріали для атестаційної кваліфікаційної комісії та проєкти документів щодо нагородження і заохочення працівників, складала завідомо неправдиві офіційні документи, використовувала їх та вчинила таким чином розтрату бюджетних коштів на суму майже 437 000 гривень.

Подробиці – за посиланням.

Про те, що біля Луцька легковик врізався в автобус «Підгайці-Забороль»

За кермом легковика перебував 27-річний житель Локачинського району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із рейсовим автобусом I-VAN сполученням «Підгайці-Забороль». Внаслідок автопригоди водій легковика отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували.

Водій та пасажири маршрутного таксі не постраждали. Деталі – тут.

Про те. що на Волинь сунуть снігопади, ймовірні проблеми на дорогах

Наступного тижня, з 25 по 27 січня, прогнозується погіршення погодних умов на території Західної України. Не омине негода і Волинь: буде сніжно й вітряно, товщина снігового покрову сягатиме 25-32 см.

З метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та з міркувань безпеки Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає громадян при виникненні несприятливих погодних умов відмовитись, за можливості, від поїздок власним транспортом. Доцільність поїздок у таку негоду варто переглянути і перевізникам.

Більше інформації – за посиланням.

Про те, що до ФК «Волинь» повернувся півзахисник з Ірану

ФК «Волинь» вийшов з півторамісячної відпустки вже в оновленому складі. Раніше співпрацю з командою розірвали семеро гравців. Натомість у футбольний клуб повернувся півзахисник з Ірану Сіаваш Хагназарі, який покинув команду пів року тому. 

Подробиці – у нашому матеріалі «"Я прийшов допомогти "Волині" вийти у Прем'єр-лігу: футбольний клуб гратиме в оновленому складі (відео)».

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів