Поділитись:

6,99 грн: Кабмін встановив нову ціну на газ для населення

Понеділок, 18 січня 2021, 10:31
6,99 грн: Кабмін встановив нову ціну на газ для населення

Сьогодні, 18 січня, Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні ухвалив рішення про зниження ціни на газ для українців.

Так, за ухваленою постановою, від 1 лютого 2021 року на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня 2021 року, буде встановлена гранична ціна на природний газ на рівні 6,99 гривні, – повідомляє ТСН. 

Кабінет Міністрів вирішив ввести державне регулювання ціни на газ на період карантину після протестів людей в різних регіонах України. 

Нагадаємо: Луцька міська рада виступила проти росту ціни на природний газ, електроенергію, підвищення тарифів за розподіл (доставку) природного газу для газорозподільних компаній. Відповідне звернення до Президента України, Кабінету Міністрів, парламенту та НКРЕКП ухвалили у четвер,14 січня. Раніше фракція "Громадянський Рух "СВІДОМІ" ініціювала звернення до НКРЕКП щодо зростання вартості доставки газу. Завдяки цьому вдалося домогтися зменшення цифри запланованого із січня тарифу на транспортування блакитного палива для лучан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів