Поділитись:

«Луцькводоканал» постачатиме газ, але дешевше (відео)

Четвер, 14 січня 2021, 13:00

З 20 січня 2021 року дочірнє підприємство “ЕВОДА ТРЕЙД” комунального підприємства “Луцькводоканал” готове постачати жителям Луцької територіальної громади природний газ дешевше, аніж "Волиньгаз Збут". 

Про це повідомили в Луцькій міській раді. 

Своєю чергою директор КП “Луцькводоканал” Віктор Гуменюк розповів, що Луцьк вже понад два роки має той інструмент, який дозволяє реально забезпечувати енергоносіями бізнес, бюджетні установи, комунальні підприємства за меншими цінами, ніж пропонують інші постачальники:

“ДП “EВОДА ТРЕЙД” є ліцензіатом по газу, працює на ринку юридичних споживачів, також ми планували працювати на ринку побутових споживачів. В реальності маржа в постачальників досить велика. Ми як комунальне підприємство готові працювати за мінімальну маржу для Луцької об’єднаної територіальної громади. В майбутньому ми матимемо всі можливості реально давати на 20 % меншу ціну для населення від тої, що пропонує будь-який постачальник в Україні, зокрема й регіональні. У нас ці всі інструменти є, тому ми готові працювати без жодних проблем”.

Для того, щоб громадянам з 20 січня придбати дешевший газ, необхідно змінити постачальника блакитного палива. Треба прийти до консультантів в Муніципальний сервісний центр та пройти швидку та безкоштовну процедуру. Достатньо взяти лише паспорт.

Нагадаємо: Луцька міська рада виступила проти росту ціни на природний газ, електроенергію, підвищення тарифів за розподіл (доставку) природного газу для газорозподільних компаній. Відповідне звернення до Президента України, Кабінету Міністрів, парламенту та НКРЕКП ухвалили у четвер,14 січня. Раніше фракція "Громадянський Рух "СВІДОМІ" ініціювала звернення до НКРЕКП щодо зростання вартості доставки газу. Завдяки цьому вдалося домогтися зменшення цифри запланованого із січня тарифу на транспортування блакитного палива для лучан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів