Поділитись:

"Ми будемо тиснути", – Шкітер закликав не піднімати тарифи на комуналку

Четвер, 14 січня 2021, 11:20
«Ми будемо тиснути», – Шкітер закликав не піднімати тарифи на комуналку

Через непродуману тарифну політику уряду Зеленського, ми стоїмо на порозі дестабілізації ситуації в країні, бо необгрунтований та непрозорий ріст тарифів б’є по кожній українській родині, і в першу чергу по малозабезпечених громадянах. 

Таку думку озвучив лідер фракції "СВІДОМІ" Тарас Шкітер у четвер, 14 січня, під час позачергового сесійного засідання Луцької міської ради, коментуючи звернення депутатів щодо запровадження мораторію на підвищення тарифів на комунальні послуги. 

Політик нагадав, що близько місяця тому з ініціативи "СВІДОМИХ" депутати одноголосно ухвалили рішення «Про звернення до НКРЕКП щодо недопущення збільшення тарифу на доставку газу». 

"До нас дослухались і завдяки цьому нам вдалось трохи знизити ріст тарифу та зекономити кошти мешканців нашої громади", – підкреслив він. 

Шкітер зазначив, що через тарифну політику центральної влади, для середньостатистичної двокімнатної луцької квартири, мешканці якої не мають субсидії, вартість комунальних послуг зросте щонайменше на 600 гривень, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а для приватного будинку не менше як на 1200 гривень. 

"І це лише у зв’язку з ростом вартості газу, тарифу його транспортування та електроенергії. Але такий ріст цін на енергоносії може спровокувати перегляд тарифів на водопостачання та теплопостачання. Хоча, я сподіваюсь, що ми докладемо усіх зусиль, щоб цього не сталось. Ми зобов’язані чинити тиск на центральні органи влади і будемо підтримувати це звернення з прийнятими тут відповідними змінами та доповненнями", – резюмував Шкітер. 

У підсумку за звернення проголосували одноголосно

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


 

Надрукувати
мітки:
коментарів