Поділитись:

Головне у Луцьку за вівторок, 5 січня

Вівторок, 05 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за вівторок, 5 січня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 5 січня.

Про те, що у Луцьку затримали офіцера-хабарника

Правоохоронці викрили протиправну діяльність начальника відділу Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної політики (раніше – обласний військовий комісаріат). Ще перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну схему: за певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову.

У вівторок, 5 січня, поліцейські затримали начальника відділу обласного територіального центру під час одержання 1 000 доларів США неправомірної вигоди. Подробиці – за посиланням.

Командування Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки одразу пообіцяло всебічно сприяти проведенню об’єктивного розслідування кримінального правопорушення:

«Жодної поблажливості до правопорушників. Подібні дії є неприпустимими для військовослужбовців і ганьблять честь українських воїнів», – йдеться, зокрема, у повідомленні.

Про те, що у віці 39 років помер тренер волинської футбольної команди

У луцькій лікарні помер 39-річний дитячий футбольний тренер Нововолинської ДЮСШ Василь Соколовський, який останнім часом хворів на серцево-судинні захворювання. Помер він у луцькій лікарні.

Як повідомив керівник Нововолинського ЦФЗН «Спорт для всіх» Валентин Бортнічук, прощання з Василем Соколовським відбудеться у середу, 6 січня. Більше – тут.

Про те, скільки лучанам нарахували за тепло в грудні

ДКП «Луцьктепло» провело нарахування плати за послугу з централізованого опалення у грудні 2020 року в розмірі 43,11 грн/м2.

Середня фактична температура зовнішнього повітря у грудні становила +1,19ºС. Для порівняння, у відповідному періоді минулого року ДКП «Луцьктепло» провело нарахування в розмірі 39,62 грн/м2 за вищої середньодобової температури – +2,55ºС. Подробиці – за посиланням.

Про те, що на Волині 19-річний водій збив на смерть 78-річну жінку

ДТП сталася у селищі Скобелка Горохівського район: автомобіль Volkswagen Golf збив 78-річну горохівчанку.. Від удару жінка отримала травми, несумісні з життям і загинула на місці інциденту.

За кермом автомобіля перебував 19-річний мешканець Горохівського району. Більше інформації – тут.

Про те, що лучани звинувачують власників магазину в руйнуванні будинку

У Луцьку квартири на першому поверсі багатоповерхівок без згоди мешканців масово переобладнують в нежитлові приміщення. Обходячи ряд процедур, там облаштовують магазини, перукарні, офіси.  І все б, здавалося, нічого, тільки от мешканцям від такого сусідства одна шкода.  

До прикладу, багатоповерхівка на Кравчука, 34а «тріщить по швах». Її стан фахівці визначили як близький до аварійного, кажуть місцеві. Подробиці – у нашому матеріалі.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів