Поділитись:

За лаштунками: якою побачили Волинь з борту «великого гостя» (відео)

Вівторок, 05 січня 2021, 14:15

Волинські авіалюбителі дали можливість усім, хто бажає, «зазирнути за лаштунки авіаційного таїнства» та побачити наш край таким, яким його бачать військові льотчики. 

Відео, яке зняли з ілюмінатора «великого гостя» опублікували на сторінці «Організація Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ"/Луцький Аероклуб "Крила Волині"» у фейсбуці.

«Відео було знято з ілюмінатора вантажного відсіку "великого гостя" – важкого військово-транспортного літака Іл-76МД зі складу 25-ї бригади транспортної авіації (аеродром Мелітополь у Запорізькій області) під час його заходу на посадку на Луцький військовий аеродром 21 грудня минулого року.

Захід на посадку на Луцький військовий аеродром у цьому випадку відбувався з курсом 67 градусів. На відео під крилом літака ви можете побачити село Липляни в Ківерцівському районі, річку Стир, комплекс очисних споруд цієї річки та вулицю Селищну, яка з'єднує район Вишків нашого рідного авіаційного міста Луцька та с. Липляни. А на горизонті в морозній ранковій димці ви можете побачити с. Жидичин у Ківерцівському районі», – йдеться у кометарі волинських авіалюбителів до відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів