Поділитись:

Командування Волинського територіального центру відреагувало на затримання колеги-хабарника

Вівторок, 05 січня 2021, 16:23
Командування Волинського територіального центру відреагувало на затримання колеги-хабарника

Командування Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (раніше – обласний військовий комісаріат) обіцяє всебічно сприяти проведенню об’єктивного розслідування кримінального правопорушення.

Про це заявили на сторінці центру у фейсбуці.

Нагадаємо: 5 січня представниками Державного бюро розслідувань України в порядку статті 208 КПК України затримано офіцера Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за підозрою в отриманні неправомірної вигоди. Слідство встановило, що, перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну схему: за певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову. Проводяться слідчі дії за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.368 та ч.4 ст.426-1 КК України. 

"Командування Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки усвідомлює всю відповідальність за правопорушення своїх підлеглих і дотримується чіткої позиції: жодної поблажливості до правопорушників. Подібні дії є неприпустимими для військовослужбовців і ганьблять честь українських воїнів, підривають імідж Збройних сил України в суспільстві", – йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024