Поділитись:

Головне у Луцьку за вівторок, 22 грудня

Вівторок, 22 грудня 2020, 20:58
Головне у Луцьку за вівторок, 22 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 22 грудня.

Про водія, який спробував зробити «поліцейський» розворот, але щось пішло не так...

Камери відеоспостереження в обласному центрі Волні зафіксували небезпечний маневр, який здійснив водій легковика. На кадрах видно, що легковик ВАЗ майже здійснив «поліцейський розворот» на великий швидкості, але не впорався з керуванням і вилетів на газон. Більше – за посиланням.

Про двох нових кликунів на луцьких вулицях

У Луцьку «оселилися» нові кликуни: Вогняр та Трилінко. Вогняр запалює ліхтарі у Старому місті, а Трилінко відпочиває на трилінці.  Тематичні фігури з відомої серії мініскульптур можна побачити на вулиці Лесі Українки, поруч із магазином «Вайн тайм», а також у Старому місті на ліхтарі навпроти будинку Косачів. Подробиці – тут.

Про капітальний ремонт проспекту Волі

У Луцьку в 2021 році влада обіцяє здійснити капітальний ремонт проспекту Волі. Запланована реконструкція теплових мереж, заміна дорожнього покриття та тротуарів. Розширення проїжджої частини не буде, як і знесення дерев. Більше інформації – у нашому матеріалі.

Про те, як у Луцьку за допомогою відеокамер знайшли вандалів

Двоє молодих людей у нетверезому стані розгулювали проїжджою частиною, а потім їхню увагу привернув дорожній знак. Ймовірно, один із молодиків вирішив випробувати свої фізичні можливості та зніс його.

За допомогою відеокамер, скрінів обличчя, постів в соціальних мережах та свідомих громадян вдалося встановити молодого чоловіка, який пошкодив комунальне майно, та його товариша. Деталі – за посиланням.

Про те, що поряд із Луцьком з'явиться крематорій для тварин

На полігоні у Брищі встановлять установку для спалювання анатомічних відходів та решток мертвих тварин КП «Ласка». 

Установка працює на дизельному паливі. На встановлення та облаштування майданчика потрібно близько 100 тисяч гривень. Подробиці – тут.

Про те, що учасниця аварії на Відродження у Луцьку була п'яною

Одна з учасниць автопригоди на проспекті Відродження в Луцьку була нетверезою. Це підтвердили результати лабораторних аналізів: у крові жінки, яка керувала Audi Q5, виявили 0,8 проміле алкоголю. Деталі – у нашому матеріалі.

Про скарги лучан на бродячих псів

Мешканець багатоквартирного будинку на Відродження, 16, Андрій Зінчук поскаржився на бродячих собак у своєму дворі. 

У комунальному підприємстві «Ласка» про цю проблему знають. Директорка Оксана Богданюк каже, що мешканці не раз зверталися до них з подібними скаргами. На місце виїжджали працівники «Ласки», але жодної агресії зі сторони тварин не бачили.  

Чи доведеться лучанам й надалі миритися з надокучливим гавкотом по ночах та фекаліями на газонах – читайте тут.

Головне у Луцьку за вівторок, 22 грудня

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів