Поділитись:

Учасниця аварії на Відродження у Луцьку була п'яною, – поліція

Вівторок, 22 грудня 2020, 13:33
Учасниця аварії на Відродження у Луцьку була п'яною, – поліція

Одна з учасниць автопригоди на проспекті Відродження в Луцьку була нетверезою. Це підтвердили результати лабораторних аналізів: у крові жінки, яка керувала Audi Q5, виявили 0,8 проміле алкоголю. 

Про це інформує поліція Волині. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 19 грудня, близько 23-ї години, на проспекті Відродження, у Луцьку: тоді зіткнулись Audi Q5, Chevrolet Aveo, Renault Megane. У результаті аварії постражадали 5-річна дитина та жінка. 

Близько 1 години ночі, 20 грудня, у водійки Audi Q5 відібрали необхідні зразки в наркодиспансері, результат надійшов уже ввечері, 21 грудня: у її крові було в 4 рази більше алкоголю від допустимої норми 0,2 проміле. Інші двоє водіїв виявились тверезими. 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводяться судові й автотехнічні експертизи, після чого прийматиметься кінцеве процесуальне рішення й матеріали спрямовуватимуться до суду.

Раніше ми повідомляли, що водійка на Audi Q5 влетіла в авто таксі Chevrolet Aveo.  А те вилетіло на зустрічну смугу і врізалося в Renault Megane. В автомобілі таксі перебувала сім’я з двома дітьми. Внаслідок зіткнення постраждала 5-річна дівчинка. Дитина наразі перебуває в обласній дитячій лікарні. 

Попри те, що в таксі сиділи малолітні, там не було автокрісел, як цього вимагає закон. Скоріше за все, кажуть у поліції, пасажири теж не були пристебнуті ременями безпеки.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів