Поділитись:

В реанімації: як почувається дитина, яка постраждала в аварії у Луцьку

Понеділок, 21 грудня 2020, 10:33

Медики розповіли, як почувається п'ятирічна дівчинка, що постраждала у потрійній аварії у Луцьку. 

Масштабна дорожньо-транспортна пригода трапилася на проспекті Відродження близько 23:00 19 грудня. 

На місці події поліцейські виявили три транспортні засоби з механічними пошкодженнями: Audi Q5, Chevrolet Aveo, Renault Megane. Медики госпіталізували до лікарні 5-річну дівчинку – пасажирку таксі Chevrolet Aveo з важкими травмами: нині їй надається необхідна допомога.

У обласній дитячій лікарні кажуть, що стан дитини важкий, але стабільний. Її переводять із реанімації у відділення нейрохірургії. 

"Після оглядів буде переведена у відділення нейрохірургії. Дитина у свідомості. В аварії отримала відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом кісток основи черепа. Ці травми однозначно позначаться на здоров'ї дитини у майбутньому. Це важкі травми", – розповів у коментарі журналістам ІА "Конкурент" заступник генерального директора КП “Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання” з хірургічної роботи Ігор Дородних

У поліції наразі з'ясовують деталі аварії. Відомо, що скоїла ДТП луцька підприємиця Інна Вільчинська, яка раніше  потрапляла у поле зору ЗМІ через скандал із її працівниками: жінку звинувачували у тому, що вона винаймала працівників на роботу, а згодом заявляла, що в магазині недостача і не платила зароблених грошей. 

Очевидці аварії стверджували також, що водійка була за кермом нетверезою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів