Поділитись:

У Луцьку патрульний у свій вихідний затримав п'яного водія, який намагався втекти з місця ДТП

Четвер, 17 грудня 2020, 22:14
У Луцьку патрульний у свій вихідний затримав п'яного водія, який намагався втекти з місця ДТП

У свій вихідний день волинський патрульний затримав водія з ознаками алкогольного сп’яніння, який позбавлений права керування, вчинив ДТП та намагався втекти з місця події.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Патрульної поліції Волинської області.

Патрульний Павло Савонік мав вихідний і на власному авто рухався вулицею Рівненською, як раптом почув сильний гуркіт. Він помітив транспортний засіб Mercedes-Benz Sprinter, водій якого здійснив наїзд на електроопору та намагався покинути місце пригоди. Павло не розгубився: завадив винуватцю ДТП покинути місце події, викликав туди своїх колег, які були на зміні, та притримав чоловіка до їхнього приїзду.

Екіпаж патрульних, який прибув на допомогу, виявив у 29-річного керманича ознаки алкогольного сп’яніння, однак він відмовився пройти перевірку. Також інспектори встановили, що цей чоловік позбавлений права керування транспортним засобом Луцьким міськрайонним судом, однак не виконує рішення суду.

На нього склали низку адміністративних матеріалів, а саме: за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, повторно протягом року), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч.1 ст.139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП. Рішення по справі буде приймати суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024