Поділитись:

Волинянина судитимуть за смертельну ДТП і крадіжку грошей мачухи

Вівторок, 15 грудня 2020, 16:42
Волинянина судитимуть за смертельну ДТП і крадіжку грошей мачухи

Суд визначить міру провини 24-річного мешканця Луцького району, який причетний до смерті свого товариша і до фінансових махінацій з карткою своєї мачухи.

Про це йдеться у дописі на сторінці Волинської обласної прокуратури у фейсбуці.

Пізно увечері 21 листопада 2019 року нетверезий молодик їхав рідним селом на незареєстрованому мопеді та віз пасажира. Внаслідок порушення водієм ПДР, пасажир впав з мопеда та отримав травми, несумісні з життям.

У березні ж 2020 року молодик заволодів банківською карткою своєї мачухи, дізнався неї пін-код й 13 разів знімав кошти з березня по серпень цього року, чим завдав власниці матеріальну шкоду на понад 15 тисяч гривень.

При цьому чоловік створив обліковий запис на власному мобільному телефоні із прив’язкою до цієї банківської картки, несанкціоновано втрутившись у роботу автоматизованої банківської системи.

Луцька місцева прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 24-річним жителем села Верхівка Луцького району смертельної ДТП, крадіжок та несанкціонованого втручання в роботу автоматизованої системи (ч. 2 ст. 286, ч.ч. 1,2 ст. 185, ч.ч. 1, 2 ст. 361 КК України).

Тепер за усі скоєні правопорушення молодик відповість перед судом.

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів