Поділитись:

Мама постраждалої в аварії дівчинки з Луцька хоче відповідальності для винуватиці

Понеділок, 21 грудня 2020, 14:45

П'ятирічній дитині, яка постраждала внаслідок аварії на Відродження у Луцьку, збирають гроші на лікування. 

Про це у фейсбуці повідомили небайдужі лучани. 

"Просимо усіх небайдужих! Допомогти у лікуванні, а надалі в реабілітації дівчинці Мілочці (5рочків)! Ви всі знаєте про ДТП, яка сталася 19 грудня на проспекті Відродження. В тій жахливій аварії постраждала сім'я! Дівчинка в реанімації! Давайте, допоможемо молитвами і фінансово. НЕ БУДЕМО БАЙДУЖИМИ ДО МАЛЕНЬКОГО ЖИТТЯ ЦІЄЇ ДІВЧИНКИ", – написала у одній із фейсбук-спільнот користувачка Таня Фаловська

Раніше ми повідомляли, що внаслідок аварії, яка трапилася у Луцьку 19 грудня, дитина отримала сильні травми. Стан Міли важкий, але стабільний. Її переводять із реанімації у відділення нейрохірургії. Дитина у свідомості. В аварії отримала відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом кісток основи черепа.

У коментарі журналістам ІА "Конкурент" мама дівчинки Олена Павлова розповіла, що грошей наразі сім'я не сильно потребує.

"Я дала номер картки дівчатам з двора, з якими ми в садочок разом ходимо. Але наразі коштів ми не потребуємо. Єдине прошу, щоб не спускали з рук. наскільки це можливо. Тому що жінка, яка спричинила ДТП, була п'яна. Чекаємо офіційної відповіді про результати аналізів. 

Слава Богу, нас із реанімації перевели у палату", – каже жінка.

Карта мами дівчинки: Павлова Олена 5168 7420 3060 8412. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів