Поділитись:

"Весь двір в собачому га*ні": лучани скаржаться на бродячих псів

Вівторок, 22 грудня 2020, 17:40
«Весь двір в собачому га*ні»: лучани скаржаться на бродячих псів

Мешканець багатоквартирного будинку на Відродження, 16 у Луцьку Андрій Зінчук скаржиться на бродячих собак у своєму дворі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.  

 

“Дитину страшно випускати на двір, гуляти не можливо, бо двір в собачому га*ні. Вночі постійно стоїть гавкіт. Що робити?”, – запитує Андрій Зінчук в мережі.  

 

У комунальному підприємстві “Ласка” про цю проблему знають. Директорка Оксана Богданюк каже, мешканці не раз зверталися до них з подібними скаргами. На місце виїжджали працівники “Ласки”, але  жодної агресії зі сторони тварин не бачили.  

 

“Агресія собаки проявляється не в тому, що вона гавкає. Агресія проявляється в нападі. А напади на цій території я вже й не пам’ятаю, коли були. Ці собаки живуть там багато років. Вони стерилізовані, вакциновані та дегельмінтизовані”,  розповідає Оксана Богданюк. 

 

Каже, в цих песиків є опікуни. Саме вони стежать за станом тварин та їхньою поведінкою.  

 

“Їх там доглядають краще ніж власних. Одна з опікунок навіть каже, що коли переїде жити на дачу, то забере всіх собак з собою”,   говорить очільниця “Ласки”. 

 

На жаль, каже Оксана Богданюк, нині не існує алгоритму розв'язання цієї проблеми. Притулку для тварин у Луцьку немає, КП “Ласка” тварин на утримання не бере, а працює як ветеринарно-стерилізіційний центр.  

 

“Мені теж не подобається, що собаки живуть на вулиці. Краще б ті, хто скаржиться, на волонтерських засадах допомогли знайти тваринам дім”,    каже Оксана Богданюк. 

 

Тому мешканцям доведеться і далі миритися з надокучливим гавкотом по ночах та фекаліями на газоні. Адже по іншому розв'язувати цю проблему у Луцьку просто не можливо.  

«Весь двір в собачому га*ні»: лучани скаржаться на бродячих псів

«Весь двір в собачому га*ні»: лучани скаржаться на бродячих псів

 

До слова, в мережі Facebook шириться ще один допис про зграю собак поблизу школи № 20. 

«Весь двір в собачому га*ні»: лучани скаржаться на бродячих псів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів