Поділитись:

Головне у Луцьку за середу, 16 грудня

Середа, 16 грудня 2020, 21:00
Головне у Луцьку за середу, 16 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 16 грудня.

Про те, чому в Луцьку «глючили» світлофори

Ідеться про регулятори руху на перехресті Рівненської та Відродження, які через збій у роботі дозволяють одночасний рух автомобілям і пішоходам, а також світлофор на перехресті Набережної і Ковельської, на який вже кілька днів нарікають луцькі водії. 

Очільник комунального підприємства «Луцьксвітло» Валерій Мазін запевнив, що проблемні луцькі світлофори знову будуть у нормі вже до кінця дня. Детальніше – за посиланням.

Про те, що на Волині розшукують двох підозрюваних

На Волині розшукують двох чоловіків, яких підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення.

Камінь-Каширський ВП ГУНП у Волинській області розшукує Сидорчука Рувима Олександровича, 1991 року народження, жителя с. Брониця Камінь-Каширського району, та Шахна Леоніда Георгійовича, 1967 року народження, жителя с. Кримне Камінь-Каширського району. Більше інформації і фото підозрюваних – тут.

Про те, як лучани живуть другий тиждень без гарячої води

Мешканці житлового будинку на вулиці Космонавтів, 4, що в Луцьку, вже 13 днів обходяться без гарячої води. У деяких квартирах, окрім відсутності гарячої води, також холодні батареї.

Зі слів речника ДКП «Луцьктепло» Антона Безносикова, на тепловій мережі стався витік, тож нині ведуться ремонтні роботи. Чому ремонтні роботи розтягнулися на два тижні та коли завершаться – наразі невідомо.Подробиці – тут.

Про те, як на Волині дитині, про яку не піклувалися батьки, придбали житло

На Волині дитині, позбавленій батьківського піклування, купили житло за державні кошти. Мешканці с. Мала Глуша Любешівського району Ковальчук Яні за кошти державної субвенції придбали житло куплене у місті Рожище за 386 тисяч гривень. Деталі – за посиланням.

Про те, чому 16-річна лучанка втекла від батьків

У Луцьку з дому втекла 16-річна дівчина. У її родині – постійні бійки, сексуальне домагання з боку друзів дядька, мати, яка страждає на алкогольну залежність. Дитину вже знайшли, зараз з нею працюють спеціалісти. 

Подробиці – тут.

Про те, як на Волині у фермера забрали 26 гектарів землі

Господарський суд Волинської області задоволив позов про розірвання договору оренди, стягнення із недобросовісного орендаря заборгованої орендної плати й повернення державі земельної ділянки вартістю 26 мільйонів гривень.

З 2016 до 2020 року фермерське господарство систематично порушувало умови договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 26 га, не сплачувало орендної плати й не використовувало землю за призначенням, відтак вона заросла чагарниками. Тож прокуратура домоглася розірвання договору оренди, стягнення заборгованості до бюджету та повернення земельної ділянки державі. Більше інформації – тут.

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів