Поділитись:

Шкітер закликав формувати виконком Луцькради прозоро та відкрито

Середа, 16 грудня 2020, 15:15
Шкітер закликав формувати виконком Луцькради прозоро та відкрито

Голова фракції "СВІДОМІ" Тарас Шкітер висловив здивування щодо того, яким чином планують сформувати виконавчий комітет Луцької міської ради. 

Про це йшлося у середу, 16 грудня, під час "бюджетої" комісії.

Так, на обговорення винесли проєкти рішень про утворення виконкому з 21 особи та затвердження його персонального складу. З озвученими кандидатурами можна ознайомитися тут

Тарас Шкітер зазначив, що не має зауважень до запропонованих осіб, проте не розуміє концептуальний підхід міського голови Ігоря Поліщука до формування комітету. З його слів, у 2015 році Микола Романюк формував виконком прозоро та відкрито, залучаючи туди представників усіх політичних сил та громадських організацій.

"Переглядаючи склад, я зрозумів, що там нема представників підприємців. Наскільки мені відомо свої кандидатуру подавали представники Старого ринку. Можливо вони вам не підійшли, я не виключаю цього. Але можна підібрати інших осіб. Також нема представників другої за чисельністю фракції “ЄС”, нема представників “СВІДОМИХ”. Але є від інших партій. Чому так?" – запитав депутат. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Шкітер: «Мій Луцьк стане кращим!»

Поліщук відповів, що ще розглядає звернення від підприємців та додав, що законодавство не передбачає представництва усіх фракцій у виконкомі, а утворюється за поданням мера. 

У підсумку більшість членів комісії рекомендували депутатам міськради підтримати створення виконкому у запропонованому складі. Утрималися Тарас Шкітер та Юрій Моклиця. Затверджувати виконком будуть у четвер, 17 грудня, під час сесійного засідання Луцькради. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів