Поділитись:

Зелені зони і нові тротуари: Шкітер про необхідність реконструкції проспекту Волі в Луцьку (відео)

Субота, 05 грудня 2020, 16:20
Зелені зони і нові тротуари: Шкітер про необхідність реконструкції проспекту Волі в Луцьку (відео)

Реконструкція проспекту Волі в Луцьку – одне з головних завдань нової Луцької міської ради, вважає фракція Громадянського Руху "СВІДОМІ".

Про це розповів депутат Тарас Шкітер в ефірі програми "Відкрита влада. Місто", на яку також були запрошені представники від кожної фракції Луцької міської ради. Зокрема в студії були присутні шестеро депутатів: Вікторія Майборода (голова фракції "За майбутнє"), Олександр Ніколайчук (заступник голови фракції "Європейська Солідарність"), Роман Бондарук (голова фракції "Слуга народу"), Микола Федік (голова фракції ВО "Свобода"), Ірина Чебелюк (заступник голови фракції ВО "Батьківщина").

Зелені зони і нові тротуари: Шкітер про необхідність реконструкції проспекту Волі в Луцьку (відео)

Зі слів Тараса Шкітера, проспект Волі в Луцьку – це ключова центральна дорога. Це візитівка міста, адже кожен турист, який приїздить до Луцька, відвідує проспект Волі. 

За часів головування Антона Кривицького зробили реконструкцію від центральної площі до вулиці Шопена, а від Шопена до Київського майдану роботи не виконувалися. 

Тарас Шкітер наголосив, що реконструкція центрального проспекту передбачає не тільки розширення транспортної магістралі, а й облаштування тротуарів з обох сторін, насадження зелених зон, збереження дерев – за європейським зразком.

"Зараз є вулиця Лесі Українки. До Кривого Валу – це дійсно гарна європейська вулиця Лесі Українки, далі – це ще вулиця Радянська. Так само і з проспектом Волі: до Шопена – це проспект Волі, далі – це радянська вулиця Леніна", – порівняв депутат.

Нагадаємо: лідер команди Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський перед початком роботи нової міської ради озвучив 5 ключових пріоритетів, над якими буде працювати фракція:

  • реконструкція проспекту Волі як головної вулиці – обличчя нашого міста;
  • розробка комплексної транспортної схеми міста Луцька та громади;
  • пошук земельних ділянок для будівництва нових дитячих садочків та шкіл, в тому числі приватних;
  • затвердження графіків черговості ремонтів прибудинкових територій та вулиць на декілька років;
  • розробка Стратегії розвитку Луцької громади на наступні 10-15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів