Поділитись:

Поліщук назвав імена потенційних старост у приєднаних до Луцька селах

Вівторок, 08 грудня 2020, 20:25
Поліщук назвав імена потенційних старост у приєднаних до Луцька селах

Луцький мер Ігор Поліщук назвав імена кандидатів, яких він пропонуватиме на посаду старост у приєднаних до Луцька селах.

Про це він розповів у інтерв'ю для "Сила правди".

З його слів, висувати ці кандидатури він вирішив після спілкування з виборцями в приєднаних громадах.

Зокрема, на старосту Заборольського округу Поліщук збирається пропонувати колишнього голову ОТГ Валерія Боярського. Щодо Боголюбського старостинського округу, за словами мера, зараз ще ідуть консультації, однак уже є "авторитетні кандидатури". 

Ігор Поліщук також зазначив, що на Прилуцький старостинський округ планує запропонувати колишнього голову Ківерцівської районної ради Олександра Гурського, бо він "знає цю громаду і люди знають його". На старосту Жидичинського округу луцький мер хоче пропонувати попередню голову Галину Матвіюк.

З його слів, наразі проблемним залишається Княгининівський старостинський округ, бо у зв’язку із останнім скандалом щодо виділення земельних ділянок кандидат, який розглядався раніше на посаду старости, "повівся непорядно". Тому наразі цій людині шукають альтернативу.

Новий мер Ігор Поліщук також розповів, відповідно до яких критеріїв обираються кандидатури на посади старост, а також їх заступників.

"Загалом будемо виходити із моральних та професійних якостей. Те ж саме щодо заступників. Їх чекає непроста робота і серйозні вимоги щодо роботи, публічності, спілкування із громадою. Щодо якості виконання своїх обов’язків та досягнення результатів. Ми будемо виходити на вищі стандарти публічності і не тільки будемо вести традиційний прийом громадян в ЦНАПі. Будуть і онлайн-прийоми, години запитань у Фейсбук під час прямих ефірів. Обсяг роботи також збільшується тому, що є приєднані громади. Там також є чимало проблем", – додав Поліщук.

Прізвища кандидатів на посади заступників Поліщук пообіцяв назвати наприкінці цього тижня.

Журналіст "Сили правди" Антон Бугайчук також виклав на своїй сторінці у фейсбуці орієнтовну мапу старостинських округів Луцької громади, яку сфотографував під час інтерв'ю з Ігорем Поліщуком.

Поліщук назвав імена потенційних старост у приєднаних до Луцька селах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
18:35
29 квітня 2024
13:33
25 квітня 2024
09:59
24 квітня 2024
18:35
10:45
22 квітня 2024
20:15
19 квітня 2024
15:56
18 квітня 2024
20:30