Поділитись:

«Зніміть мене, але не показуйте», або Як розізлити журналіста

Вівторок, 08 грудня 2020, 19:40

«Я забороняю вам про мене писати», – каже в наказовій формі жінка телефоном,  яка ще годину тому на камеру розповідала про свою проблему. Просто ступор. Передумала? Тобто?

                                                                     *************

Історія пані О. розпочалася в одній із клінік Луцька, де після процедури вона отримала жахливий опік, а потім поділилася світлинами цих наслідків у фейсбуці. Що вона мала на меті? Осуд? Розголос?

Отож, пост оприлюднений, а пані О. залюбки спілкується з журналістами, на камеру розказує, що насправді відбулося, та навіть демонструє понівечену ділянку тіла після отриманої процедури.

Проте вже за декілька годин з моменту запису відео телефонує і: «Я не даю вам дозвіл зараз писати про мене, допоки не порозмовляю з власниками клініки».

Мораль історії така: якщо вже щось публікуєте у відкритих групах соціальних мереж, то не треба потім скандалити та видумувати статті законодавства, які не дозволяли б використовувати ваші відкриті дописи у ЗМІ, адже вони автоматично стають публічними! Думайте перед тим, як тиснути на кнопку «ОПУБЛІКУВАТИ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів