Поділитись:

Головне в Луцьку за вихідні, 6-7 грудня

Неділя, 06 грудня 2020, 22:30
Головне в Луцьку за вихідні, 6-7 грудня

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин у Луцьку та на Волині за вихідні, 6-7 грудня 2020 року.

Про смертельні ДТП

У мережі опублікували шокуюче відео смертельної аварії, яка забрала два життя на Волині. Запис автотрощі на виїзді із Володимира-Волинського у напрямку Луцька, яка трапилася у суботу, 5 грудня, оприлюднили у фейсбук-спільноті "Твій Володимир". На фрагменті запису із камер відеоспостереження видно, як легковик раптово вилетів на смугу зустрічного руху. Вантажівка, що рухалася у тій смузі, рознесла автівку ущент. Відео тут.

У селі Княгининок Луцького району сталась смертельна аварія. Трагедія трапилась у неділю ввечері, 6 грудня. Про це повідомили очевидці в соцмережах. Зіткнулися автобус Еталон та легковик Skoda. За попередньою інформацією, одна людина загинула. Відео тут.

Головне в Луцьку за вихідні, 6-7 грудня

Про Старий ринок

Частину Старого ринку реконструюватимуть або наступного року, або через рік. Усе залежить від рішення суду. Нині процес зупинився через розгляд справи. Про це в ефірі програми «Актуально» на 12 каналі розповів мер Луцька Ігор Поліщук.

«У нас зі Старим ринком довга історія. Якщо ми говоримо за праву частину ринку, то ми виграли судову справу у Господарському суді Волинської області. В апеляційному суді теж рішення було на користь міської ради, та потім суд відправив справу на повторний розгляд. Я, як колишній юрист, певен, що перемога буде за нами. Як тільки буде рішення суду, то ми будемо працювати над перенесенням ринку», – зазначив Ігор Поліщук.

Детальніше тут.

Про викрадений Land Rover

У Луцьку на автошроті знайшли викрадений в Києві два роки тому позашляховик Land Rover вартістю понад 160 тисяч доларів. Що найцікавіше, автомобіль знайшов сам власник, у якого його і вкрали. Більше тут.

Про проспект Волі

Реконструкція проспекту Волі в Луцьку – одне з головних завдань нової Луцької міської ради, вважає фракція Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер. 

"Зараз є вулиця Лесі Українки. До Кривого Валу – це дійсно гарна європейська вулиця Лесі Українки, далі – це ще вулиця Радянська. Так само і з проспектом Волі: до Шопена – це проспект Волі, далі – це радянська вулиця Леніна", – порівняв депутат.

Подробиці тут.

Про Волинську митницю

Із 3 грудня 2020 року нещодавно створені 26 митниць отримали нових очільників. Керівником Волинської митниці став Кравченко Тарас Володимирович.

Інші цікаві та важливі новини:

  1. У луцьких кликунів відтепер є імена
  2. У Луцьку шукають добрі руки для двох тарганів (фото)
  3. Студентка з Конго вчить у Луцьку українську мову
  4. Про Бога, Африку і служіння ближньому: відверта історія луцького волонтера (фото)
  5. У Луцьку на перехресті Львівської – Городецької запустили новий світлофор (фото)
  6. На подвір'ї Свято-Троїцького собору в Луцьку засвітили різдвяну ялинку (фото)
Надрукувати
мітки:
коментарів