Поділитись:

У Луцьку та Ковелі безплатно перевірятимуть слух

Понеділок, 02 листопада 2020, 20:05

У Луцьку та Ковелі можна буде безплатно перевірити слух.

Слух перевірятимуть у так званому кабінеті на колесах, який організовує громадська організація «Відчуй».

Отож, у Луцьку прийом відбуватиметься 14 листопада на Театральному майдані з 10:00 до 18:00 години. У Ковелі кабінет діятиме в той самий час на вулиці Сагайдачного, 6.

Проєкт «Кабінет на колесах» створений аби потурбуватися про здорове майбутнє країни та надати безкоштовні послуги всім, хто цього потребує. Проєкт створено за підтримки благодійників та частково фінансується з державного бюджету України.

За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров'я, на глухоту і різні порушення слуху хворіють більше 300 мільйонів чоловік, і до 2050 року це число може зрости до 900 мільйонів. При цьому лікарі запевняють, що в 60 % випадків втраті слуху можна запобігти, якщо вчасно поставити діагноз. Наш світ стає надто гучним. Втрата слуху – поширена проблема і в Україні. Спеціально обладнаний «Кабінет на колесах» з досвідченим фахівцем та аудіометричним обладнанням за 3 місяці відвідає 31 місто України та зупинятиметься в популярних точках міста, аби безкоштовно перевірити слух усім охочим віком від 7 до 55 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів