Поділитись:

Артем Федецький розповів про зарплати футболістів

П'ятниця, 25 вересня 2020, 12:52
Артем Федецький розповів про зарплати футболістів

Відомий футболіст із Луцька, колишній захисник клубів «Дніпро», «Карпати», донецького «Шахтаря» і Національної збірної України Артем Федецький розповів про те, скільки заробляють гравці.

Про це в інтерв'ю для «Таблоїда Волині» запитала Ксенія Дуда.

Зі слів Артема Федецького, ззовні картинка життя футболіста досить приваблива: зарплата від 50 тисяч, гарні машини. Але за цим важко передати всю працю.

«На кону стоїть увага батьків, тренера, жінок і тут треба щось приносити в жертву. Звісно, зарплата залежить від клубу, країни та самого гравця. Якщо взяти гравця мадридського «Реала» Мессі, то він має 100 тисяч євро за день, якщо взяти нашу країну, то тут по-іншому. Адже криза та війна на Сході також відбивається на зарплаті гравців. Деякі клуби збанкрутували, і у «Карпатах» незрозуміла ситуація відбувається», – розповів він. 

Зараз, зазначив Артем Федецький, нормальним вважається контракт на 60-80 тисяч гривень за місяць. Хоч раніше в деяких командах такі цифри фігурували лише у валюті.

«Все залежить від роботодавця, від умов, від команди та від задач, які стоять перед цією командою. Вважаю, що хороший футболіст повинен отримувати хороші гроші – такі реалії», – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів