Поділитись:

Волинські веслувальники увійшли в трійку кращих на чемпіонаті України

Понеділок, 21 вересня 2020, 17:41
Волинські веслувальники увійшли в трійку кращих на чемпіонаті України

У командному чемпіонаті України з веслування на байдарках та каное, який відбувався 17-20 вересня у Полтаві, збірна Волині посіла друге місце.

На чемпіонат приїхали 270 спортсменів із 17 областей. Змагалися на чотирьох дистанціях: 200 та 500 метрів, а також 1 і 5 кілометрів. На каное та байдарках були заїзди одиночні, а також по двоє та четверо, – інформує Суспільне. 

У результаті триденних змагань волиняни завоювали 12 золотих, 7 срібних та 10 бронзових медалей.

Зокрема, на дистанції 200 метрів золото здобули: Андрій Рибачок у каное-одиночці, Андрій Рибачок та Володимир Троцюк у каное-двійці, Володимир Троцюк, Богдан Куницький, Віктор Свиридюк, Олександр Яцюк у каное-четвірці. Богдан Чабан та Антон Кисіль здобули срібло.

Бронзові медалі вибороли: Олександр Яцюк та Ілона Грабовець у каное-одиночці, Павло Семенюк та Павло Борсук у каное-двійці. Сергій Яковлєв, Назар Остапчук, Павло Семенюк та Богдан Чабан у каное-четвірці.

На дистанції 1000 метрів першість здобули: Андрій Рибачок та Ілога Грабовець у каное-одиночці, Андрій Рибачок та Віктор Свиридюк у каное-двійці. Володимир Троцюк, Олександр Яцюк, Віктор Свиридюк та Антон Кисіль у каное-четвірці.

Срібло вибороли: Віктор Свиридюк у каное-одиночці, Павло Борсук та Павло Семенюк у каное-двійці, Ілона Грабовець та Анастасія Ємельянова у каное-двійці.

Бронзові місця посів Олександр Яцюк у каное-одиночці.

На дистанції 500 метрів золото здобули: Андрій Рибачок у каное-одиночці, Ілона Грабовець Анастасія Ємельянова у каное-двійці, у тій же номінації першість отримали Андрій Рибачок та Віктор Свиридюк, Андрій Рибачок, Павло Семенюк, Антон Кисіль та Павло Борсук у каное-четвірці.

Срібні медалі вибороли: Олександр Яцюк у каное-одиночці та Антон Кисіль та Богдан Чабан у каное-двійці.

Бронзові місця посіли: Віктор Свиридюк та Ілона Грабовець у каное-одиночці, Володимир Троцюк та Олександр Яцюк у каное-двійці. Володимир Троцюк, Віктор Свиридюк, Богдан Куницький та Олександр Яцюк у каное-четвірці.

Третє місце у змішаному типі траси у каное-двійці посіли Ілона Грабовець та Олександр Яцюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів