Поділитись:

Збірна волинських бійців привезла «срібло» та «золото»

Вівторок, 22 вересня 2020, 13:35

У загальному заліку під час змагань на Чемпіонаті України з панкратіону та грепплінгу серед дітей та у фіналі Кубку України серед дорослих збірна Волині привезла низку нагород.

Про це повідомили у клубі GARDA.

Волинську збірну з панкратіону і грепплінгу представляли діти та дорослі спортсмени клубів GARDA/КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради та ВОЇН.

Зокрема, здобутками увінчалися бої таких вихованців:

- Теодор Ганейчук - 3 місце (грепплінг, 2005-2006 рн, GARDA/КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради); 

- Назар Гончарук - 3 місце (грепплінг) та 3 місце (панкратіон традішн, 2005-2006 р. GARDA); 

- Дмитро Ковальчук - 2 місце (дорослі, до 71 кг, панкратіон традішн, GARDA/КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради);

- Іван Сильман - 3 місце (грепплінг, дорослі до 71 кг, GARDA/КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради);

- Солтан Велієв – 2 місце (панкратіон традішн, дорослі до 66 кг, СК «ВОЇН»); 

- Андрій Місюк - 3 місце (панкратіон фул, дорослі, до 66 кг, СК «ВОЇН»).

«Виступ збірної в цілому можна оцінити, як добрий, зважаючи на потужний рівень конкуренції. Проте ці змагання стали певним тестом для підготовки та виступу нашої збірної на Чемпіонаті України з цих видів спорту, який відбудеться вже у жовтні в Чернігові», – зазначив голова Федерації панкратіону та грепплінгу Волині, головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.

Змагання тривали чотири дні з 16 до 20 вересня. Майже всі вагові категорії були щільно заповнені учасниками. У категоріях дорослих, наприклад, «до 71 кг» кількість учасників сягала близько 40. 

Бійці з Волині взяли участь в усіх версіях змагань:

- грепплінг Gi (боротьба в кімоно)

- грепплінг noGi (боротьба без кімоно)

- панкратіон традішн (ударна техніка і боротьба)

- панкратіон фул (сутички за правилами ММА)

На чемпіонат з’їхалося більше 700 спортсменів із 18 областей України. Це один із найпотужніших бійцівських змагань за останній час.

П’ять килимів із самого ранку до пізнього вечора були наповнені запеклою боротьбою та безкомпромісними сутичками. Незважаючи на карантин, на цей бійцівський захід прийшло чимало бажаючих подивитись та вболівати. Тому що особливістю цих змагань було також те, що в боротьбі за призові місця змагалось багато бійців, які мають досить вагомий і успішний досвід на професійних боях та турнірах.

Участь спортсменів у змаганнях була можливою завдяки підтримці директора КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» Луцької міської ради Валерія Панчука та постійного партнера компанії WEST AUTO HUB.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів