Поділитись:

Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)

Вівторок, 22 вересня 2020, 14:51
Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)

Багатодітній родині із Луцька, що проживає в однокімнатній квартирі, подарували будинок у Боратині. 

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко. 

У липні поточного року під час приїзду на Волинь до Президента України Володимира Зеленського звернулася багатодітна мама з Луцька, що виховує восьмеро дітей на 17-ти квадратних метрах. 

21 вересня подружжю Ольги та Ростислава Калити. Спільно з директором Львівського будівельного управління компанії ТОВ «Автомагістраль-Південь» Андрієм Окрепким та керівником компанії ЖК «Сімейна фортеця» Олександром Князєвим, який є забудовником, вручили ключі та пакет документів на помешкання, що розташоване в с.Боратин Луцького району.

Компанія «Автомагістраль-Південь» придбала для родини новозбудований будинок в с.Боратин Луцького району та виділила кошти на проведення внутрішніх ремонтних та оздоблювальних робіт будівлі, в якій є вітальня, кухня, чотири спальні кімнати та дві ванних кімнати. Обласна державна адміністрація допомогла з пошуком будинку та після завершення ремонтних робіт облаштує приміщення необхідними меблями.

Керівник компанії забудовника ЖК «Сімейна фортеця» взяв зобов’язання завершити ремонтні роботи упродовж місяця.

Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)Багатодітній сім’ї, яка просила в Зеленського житло, подарували будинок у Боратині (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
30 березня 2024
29 березня 2024