Поділитись:

"Місто потрібно довірити місцевій команді": найцікавіше з брифінгу Покровського та Надточій (фото)

Середа, 16 вересня 2020, 14:40
«Місто потрібно довірити місцевій команді»: найцікавіше з брифінгу Покровського та Надточій (фото)

У вівторок, 15 вересня, Громадянський Рух "СВІДОМІ" представив кандидатів у депутати до Луцької міської та Боратинської сільської рад.

Після необхідних регламентних процедур лідер "СВІДОМИХ" Андрій Покровський та Алла Надточій, яку Рух висунув боротися за посаду Луцького міського голови, провели півгодинний брифінг для ЗМІ. 

ІА "Конкурент" публікує найцікавіші тези з цього спілкування. 

Пріорітети "СВІДОМИХ", фінансування партії та політичні гасла 

«Місто потрібно довірити місцевій команді»: найцікавіше з брифінгу Покровського та Надточій (фото)

"Якщо ми отримаємо достатню підтримку для цього, то хочемо реалізувати таку концепцю: Луцьк – місто щасливих людей. Ми хочемо зробити Луцьк європейським містом, яке буде відрізнятися від інших на краще", – зазначив Андрій Покровський. 

"Лучани повинні мати, де працювати. Для нас пріоритет – робочі місця та гідна заробітна плата. Якщо якісно спрямовувати кошти, які отримує місцевий бюджет, то за п’ять років можна велику частину всіх інфраструктурних ініціатив, які ми озвучуємо, реалізувати", – додала Надточій. 

«Місто потрібно довірити місцевій команді»: найцікавіше з брифінгу Покровського та Надточій (фото)

Більше про пріоритетні цілі "СВІДОМИХ" читайте ТУТ.  

"Від початку створення громадської організації я всім, хто хотів нас підтримати матеріально, казав: будь ласка, ми за рахунок цих коштів будемо розвиватися, рухатися вперед та реалізовувати плани. Разом із цим я – заможна людина. Якщо грошей буде недостатньо – дофінансую з власної кишені всі проєкти", – зазначив Покровський.  

"Наші гасла не сильно змінилися від тих, які були рік тому чи два. Вони одні – поліпшити добробут лучан та зробити місто найкращим. Ми послідовні і не змінюємо думок, а завжди говоримо про одне й теж", – додав він.  

Про соціологію, "прогули" та Боратин 

«Місто потрібно довірити місцевій команді»: найцікавіше з брифінгу Покровського та Надточій (фото)

"Я – людина-максималіст. Тому розраховую на максимальний результат. Я сподіваюся, що під час зустрічей з нашими земляками, ми зможемо їх переконати, що місто треба довірити місцевій команді. Для себе ставлю завдання зайти максимально великою командою. Зараз не скажу про кількість, але, думаю, що це буде абсолютна більшість", – сказав Андрій Покровський. 

"13,8% підтримки лучан – неприйнятний результат для нас. Це погано. Думаю, що реальний рівень нашої підтримки є вищим. Разом із цим ми ще навіть не почали політичну агітацію. Тому я переконаний, що кінцеві цифри будуть значно кращими", – додав він.

"Зважаючи на те, що за останні п’ять років як депутатка я сформувала про себе досить непогану думку серед людей, надіюся на більшу підтримку. Мені здається, що люди обиратимуть, зважаючи на те, як і хто працював, з якими підходами та чи чесно", – зауважила Алла Надточій. 

«Місто потрібно довірити місцевій команді»: найцікавіше з брифінгу Покровського та Надточій (фото)

Більше про те, які партії мають найкращі шанси пройти до Луцької міської ради читайте ТУТ. 

"Депутат міської ради – це робота на громадських засадах. Там зарплати не платять. Я мушу дбати про свою сім’ю, батьків, людей, які поряд. Я повинен працювати паралельно, окрім Луцькради. Саме тому в мене були пропуски засідань комісій та сесій. Але, повірте, і вдома, і в офісі я трудився заради покращення нашого міста та доброботу лучан", – мовив Покровський. 

"Якби у нас змінилося законодавство і депутати міськради отримували зарплатню – я був би дуже задоволений. Тоді кожен мав би зробити вибір: залишатися в бізнесі чи працювати на громаду. Це було б правильно! Я вважаю, що викладався на 100%, і буду продовжувати це робити", – додав він. 

А ось що сказав політик про рішення "СВІДОМИХ" балотуватися у Боратинській ОТГ:

"Ми – сусіди. Нам потрібно знаходити порозуміння з багатьох питань. Для нас основний пріоритет – залучення інвестицій у місто. Але ж ми розуміємо, що Боратинська ОТГ розташована поряд. От приходить інвестор і каже, що готовий 70% потужностей свого підприємства розмістити на території міста, а 30% –у прилеглій громаді". 

"Ми думаємо, що якщо зможемо займатися інтересами і міста, і Боратина, то зможемо їх (інтереси, – ред.) об’єднати та реалізувати багато цікавих проєктів. Якщо у нас все вийде, то за декілька років ви побачите результати плідної співпраці між двома громадами", – резюмував Покровський.

«Місто потрібно довірити місцевій команді»: найцікавіше з брифінгу Покровського та Надточій (фото)

Про розвиток бізнесу та об'єднання з іншими політичними силами 

"Як людина-математик та практик я зацікавлений у тому, щоб рівень життя був високим. Тому що завдяки цьому весь бізнес почуватиме себе набагато краще. Якщо тут буде комфортно, у Луцьк переноситимуть вже існуючі компанії та започатковуватимуть нові.

Якщо ростиме бізнес у місті, місцевий бюджет отримуватиме більші податки. За рахунок правильного використання цих коштів ми ще покращимо інфраструктуру міста, і сюди знову підуть інвестиції. Це колесо потрібно запустити! У мене є багато ідей, як зробити так, щоб кияни переїздили жити у Луцьк", – зазначив Андрій Покровський. 

«Місто потрібно довірити місцевій команді»: найцікавіше з брифінгу Покровського та Надточій (фото)

"Я сподіваюся на максимальну підтримку лучан і вірю, що об’єднання буде навколо "СВІДОМИХ". Я хочу, щоб воно базувалося не під політичними прапорами. Я не проти політичних гасел та не волію орієнтуватися на те, що нав’язують центральні штаби партій. Мені все одно, під яким прапором людина прийшла у міську раду, якщо вона сповідує ту ж ідеологію, що й ми", – акцентував політик.

"Для мене власні амбіції – другорядні. Їх можна реалізовувати в спорті, особистому житті. Політика ж змушує поступатися амібіціями заради результату. Тому я не можу сказати, що є якісь серйозні чи конкретні особисті образи на когось з опонентів", – сказав він. 

"Я повністю беру відповідальність за дії нашого кандидата в мери та усіх кандидатів у депутати, буду підтримувати та допомагати, зважаючи на свій досвід та бачення. Я можу зробити набагато більше для нашої команди та для нашого міста не на керівній посаді", – резюмував Покровський.

"Владу обирають лучани, і ми повинні поважати їхній вибір. Категоричності немає. Оскільки лучани вибрали, значить вони поважають цих людей, і ми мусимо прийняти це", – завершила Алла Надточій.  

«Місто потрібно довірити місцевій команді»: найцікавіше з брифінгу Покровського та Надточій (фото)

 

Нагадаємо: Громадянський Рух "СВІДОМІ" провів відкритий набір кандидатів у депутати Луцькради, сформувавши прозорий списокТуди увійшли підприємці, лікарі, освітяни та інші фахові люди з різних галузей.

До слова, відповідно до дослідження групи "Рейтинг", "СВІДОМІ" мають 13,8% підтримки лучан, випереджаючи президентську партію "Слуга народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 лютого 2024
08:30
13 грудня 2023
01 грудня 2023
18 листопада 2023
15:30
20 жовтня 2023
12 жовтня 2023
11 жовтня 2023
03 жовтня 2023
18 вересня 2023
16 червня 2023