Поділитись:

Розповіли, як працюваме новостворений Волинський обласний молодіжний центр

П'ятниця, 11 вересня 2020, 19:30

Днями на Волині офіційно створили обласний молодіжний центр - комунальний заклад, який координуватиме роботу молодіжних ініціатив на території об'єднаних територіальних громад. 

Волинські молодіжні лідери вважають цю подію своєрідним виходом на новий рівень, адже тепер поле їх роботи значно розширилося.

Ми дізналися, чому створення обласного молодіжного центру на Волині насправді таке важливе, і як працюватиме новий комунальний заклад відтепер. 

Раніше організація працювала як група "Молодіжний центр" у відділі соцрозвитку закладів та установ освіти і науки. Тепер на їх базі створюють комунальну установу "Волинський обласний молодіжний центр". Її мета – сприяти створенню та розвитку молодіжних центрів, молодіжних рад в районах та ОТГ області. 

Як пояснює керівниця центру Яна Романюк, установа займатиметься патріотичним вихованням, буде пропонувати методи для самореалізації, інтелектуального розвитку, реалізації творчого потенціалу молодих людей Волині. 

"Ми не будемо організовувати заходи по районах. Будемо більше працювати над навчанням молодіжних працівників, і над створенням молодіжних центрів. Те, що ми тут в Луцьку робимо, будемо туди передавати. Ділитися досвідом. 

Організовувати майстерки, кінопокази та інше будуть люди на місцях. Наше завдання – створити їм базу, навчити їх, як працювати з молоддю, спорядити всім, чим зможемо", – розповідає Яна. 

Наразі до співпраці запрошують молодіжних лідерів кожного району.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів