Поділитись:

Екскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на даху

П'ятниця, 11 вересня 2020, 10:20
Екскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на даху

У Луцьку екскурсію для молоді завершили вечіркою на даху одного з будинків. 

Незвичним форматом святкування здивував Молодіжний центр "YouthСфера". Свою другу річницю від дня заснування вони провели за приємною прогулянкою Луцьком у колі друзів. 

Відвідувачів було не багато. Всі вони, однак, якимось чином дотичні до роботи з молоддю. Екскурсію вели Дмитро Безвербний та Яна Романюк. Вони розпочали біля міської ради. Тут, позаду будівлі, біля яскраво розфарбованої стіни згадували найперші молодіжні ініціативи міста. Так, колись молодь домоглася активного не формального представництва у міській раді. Згодом запрацював цілий профільний департамент, який вже багато років координує молодіжні організації міста та реалізовує важливі для молоді проекти. 

Наступною зупинкою екскурсії був сквер навколо пам'ятника Костю Шишку. Тут згадували культурні проекти, які у Луцьку запустила молодь: "Бандерштат", "Фронтера", "Мандрівний вішак" та багато інших. 

Зупинилися учасники екскурсії і біля стели героям Небесної сотні та АТО. Саме на цьому місті у 2013-му почався луцький Майдан, рушієм якого була активна молодь. 

Далі рухалися до головного корпусу університету, бібліотеки Пчілки, філологічного та економічного корпусів, побіжно згадуючи всі молодіжні рухи, які відбувалися у їх стінах. 

Завершили прогулянку смакуванням торта та вечором спогадів на даху будинку на вулиці Винниченка. 

Екскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на дахуЕкскурсія у Луцьку завершилася вечіркою на даху

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024